Pannacotta

Du behöver:
2 st gelatinblad
5 dl Kelda® mellangrädde
1⁄2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker

Till servering:
Bär eller frukt, vi använde hallon som vi lät tina och sedan strödde lite socker över så de inte skulle bli så surt. Smaka av!

Gör så här:
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt grädden svalna. Rör ner vaniljsockret. Fördela grädden i portionsformar eller glas. Låt stelna i kylen minst 3 tim. Servera pannacottan direkt ur formen med bär som vi använde eller finskuren frukt.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0