Nougat Crisp

Superenkelt och smarrigt recept för gottegrisar!
 
Du behöver:
1 nougat kaka
150 g nutella
1 l flingor (efter smak men rekomenderar corn flakes)
200 g mjölkchoklad

Till chokladöverdraget:
400 g mörk choklad
½ dl ljus sirap
 
Gör såhär:
Blanda nutella, mjölkchokladen och nougaten och smält det. Häll sedan ner flingorna och blanda. Häll ut smeten på bakplåtspapper som vilar på en plåt och ställ in i frys eller varför inte på balkongen om det är vintertid, så den stelnar. Smält sedan den mörka chokladen i ett vattenbad* och blanda i sirapen. När du är klar med det så breder du ut chokladöverdraget över den stelna smeten och låt stelna igen. När den känns färdig och inte är kletig längre så skär du upp den i bitar och aningen serverar eller lägger undan den till senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0